Skuplje samo lož ulje

Bez autora
Nov 21 2011

Od ponoći će u Crnoj Gori lož ulje biti skuplje za četiri centa, dok će cijene ostalih vrsta goriva ostati nepromijenjene. Tako će u narednih petnaest dana litar lož ulja umjesto dosadašnjih 96 centi koštati jedan euro. Litar eurosupera BMB 98 koštaće i dalje 1,37 eura, a BMB 95 1,34 eura. U narednih 15 dana litar eurodizela iznosiće 1,29 eura, a eurodizela za koemrcijalne svrhe 1,06 eura. Prema odredbi Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, sljedeći obračun će biti rađen 5. decembra, a eventualno nove maloprodajne cijene važiće od 6. decembra.

Skuplje samo lož uljeOd ponoći će u Crnoj Gori lož ulje biti skuplje za četiri centa, dok će cijene ostalih vrsta goriva ostati nepromijenjene, saznaje CdM u Ministarstvu ekonomije.

Tako će u narednih petnaest dana litar lož ulja umjesto dosadašnjih 96 centi koštati jedan euro.

Litar eurosupera BMB 98 koštaće i dalje 1,37 eura, a BMB 95 1,34 eura.

U narednih 15 dana litar eurodizela iznosiće 1,29 eura, a eurodizela za koemrcijalne svrhe 1,06 eura.

"Prema odredbi Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, sljedeći obračun će biti rađen 5. decembra, a eventualno nove maloprodajne cijene važiće od 6. decembra", objašnjeno je iz Ministarstva ekonomije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik